Představuji: sportovní Centrum Viktoria!

Opět si můžeme užívat sportovních aktivit, což jste, věřím, také uvítali. :) Mám pro vás proto inspiraci, kam v Brně za sportem – znáte sportovní Centrum Viktoria? Je zde mnoho sportovišť a užijete si to zde jak vy, dospělí, tak i děti. Navíc, pro děti zde nabízí super letní příměstské tábory a stále mají volná místa! POZOR – pokud dítě na příměstský tábor přihlásíte a do poznámky uvedete COOLBRNO, získáte slevu 500,-!

Víc informací v následujícím článku…

Konečně se koronavirová situace u nás zklidnila a opět můžeme volný čas trávit pestře a aktivně – a ideálně sportem! To platí samozřejmě nejen pro nás, dospělé, ale také pro děti. Bohužel dětí se vládní omezení posledních měsíců velmi negativně dotkla, děti trávili hodně času doma, u počítačů a online výuky. Proto – vezměte děti ven a vyražte sportovat! Děti to určitě ocení. ;)

Pokud hledáte inspiraci, kam za sportovními aktivitami v Brně, věřím, že vás inspiruje i můj následující článek. Znáte brněnský sportovní areál Centrum Viktoria? Najdete ho na pomezí Komárova a Horních Heršpic a nabízí tu skutečně velice pestrou škálu sportovních aktivit a vyžití. A co víc – pro děti tu nabízí i sportovní příměstské tábory o prázdninách a stále mají volná místa!

Centrum Viktoria je krásný a moderní víceúčelový sportovní areál, kde se nudit rozhodně nebudete, je zde opravdu tolik možností vyžití a aktivit, mezi kterými určitě nebude těžké si vybrat.

V tomto centru najdete několik druhů atraktivních sportovišť – 6x squash, 8x beachvolejbal, 3x badminton, tenis, fotbálek, nohejbal, jóga a sportovní centrum, komerční prostory a kanceláře, restauraci s letní terasou a bowlingem, anglicko-českou mateřskou školku. Výhodou je i velké parkoviště přímo u areálu.

Zkrátka, ať už dáváte přednost týmovému sportu, sálovým lekcím, rádi si zahrajete tenis, squash…jste právě v tomto centru na správném místě. :)

V rámci sálových lekcí zde nabízí i oblíbené lekce jógy, na tu se sem chystám také já a už se moc těším!

Vyžití a aktivity zde nabízí také pro děti! Děti si tu mohou zapsat do různých sportovních klubů, například do klubu Squash Viktoria Brno, Badminton Sharks, nebo do Beach Academy Viktoria Brno…

Pro děti zde pak nabízí také letní příměstské tábory! Tyto tábory budou mít samozřejmě sportovní program – děti si tu budou moci vyzkoušet celou řadu sportů, kdy si třeba vyberou i takový sport, kterému se později budou chtít více věnovat.

Tyto tábory budou mít pro děti pestrý a zábavný program, děti se rozhodně nebudou nudit, naopak – čas tu budou trávit aktivně. Sama sem své dva syny na příměstský tábor dávám. :)

Víc informací a možnosti přihlášení na příměstské tábory v Centru Viktoria ZDE.

POZOR – pokud dítě na příměstský tábor přihlásíte a do poznámky uvedete „COOLBRNO“, získáte slevu 500,- z celkové ceny 3490,-!

Zkrátka, ať už vás baví jakýkoliv sport, můžete se mu věnovat právě v Centru Viktoria. Prostory jsou zde opravdu krásné – mrkněte i na mé fotky, které jsem vám zde nafotila. ;)

Centrum Viktoria najdete na Vodařské 2 v Brně.

ODKAZ: CENTRUM VIKTORIA / web
ODKAZ: CENTRUM VIKTORIA / facebook
ODKAZ: CENTRUM VIKTORIA / instagram