Inspirace – letní manikúra s laky od Enii Nails!

Kdy jindy si můžete tak pohrát s manikúrou, jako nyní, v létě? Laky můžete skvěle barevně ladit se svými outfity, nalakované nehty zářivými barvičkami navíc vypadají úžasně v kombinaci s opálenou pletí. Inspiraci na letní manikúru mám pro vás i ve svém následujícím článku! A jak jinak, než s mými oblíbenými laky od české značky Enii Nails. Tyto laky jsou velmi kvalitní, skvěle se s nimi pracuje, dlouho vydrží neporušené… Díky Enii Nails jsem zjistila, že perfektní manikúru zvládnu hravě i doma – bez nutnosti návštěvy nehtového salonu. A připomínám také, že na stránkách www.enii-nails.cz pro vás platí sleva 15% na celý sortiment s použitím mého kódu “Misa15”!

Hezky nalakované a pěstěné nehty jsou malým, ovšem řekla bych i podstatným detailem, který je důkazem našeho perfektního vzhledu. O nehty pečuji sama, do nehtových salonů nechodím, nemám na to zkrátka čas. Před časem jsem začala používat úžasné Ceramic laky a Rocklacy od české značky Enii Nails a upřímně, jsem z nich přímo nadšená!

Ceramic laky i Rocklacy skvěle drží – vytvrzují se v UV / LED lampách. A i když ruce používám hodně – pracuji doma i na zahradě – laky vydrží krásné a neporušené opravdu dlouho, často až do odrostů, kdy už je lak nutný sundat.

Tentokrát mám pro vás malou inspiraci na manikúru v letních barvách – právě v létě si můžete s manikúrou podle mého názoru vyhrát snad nejvíce! Nosí se barevná móda, navíc barevně nalakované nehty na snědé pokožce krásně vyniknou.

Vyberte si odstín v nějaké zářivé barvičce, kterou můžete skvěle kombinovat se svým oblečením!

Já tentokrát sáhla po Rocklacu v odstínu Sweet Melon, je to přesně ten odstín červené, kterou miluji! Jasná, zářivá, přesně taková červená, jako šťavnatý meloun! Právě tento odstín na opálené kůži vypadá naprosto úžasně… :)

Rocklacy Enii Nails miluji, skvěle se s nimi pracuje. Na rozdíl od Ceramic laků není nutné při aplikaci používat Super Stick podkladový lak, nehty jen upravíte, jemně zbrousíte pilníkem a pak jen nanesete dvě tenké vrstvy Rocklacu, který necháte vytvrdit v UV / LED lampě.

Já navíc nanáším pro vysoký lesk ještě horní Dry Top lak, který opět nechám vytvrdit pod UV / LED lampou.

Lakování s Rocklacem je tedy i časově méně náročnější – za pár minut máte hotovo. I Rocklac vydrží dlouho krásný!

Zářivě červené nehty se mimochodem skvěle doplňují s mnoha barvami outfitů – ladí samozřejmě k červené, ale vypadají skvěle i k zelené, modré, žluté, bílé…

Inspirujte se dámy! :)

Vyzkoušejte také – a jak píšu, na stránkách www.enii-nails.cz pro vás platí sleva 15% na celý sortiment s použitím mého kódu “Misa15”!

ODKAZ: ENII NAILS / web, eshop
ODKAZ: ENII NAILS / facebook
ODKAZ: ENII NAILS / instagram