Boží novinky od Benefitu!

Můj nejmilovanější kosmetický brand Benefit nedávno představil úplně boží novinky! Jedná se o rtěnky a stíny na oči z rodinky produktů They’re Real a troufám si tvrdit, že jsou naprosto převratné ve světě dekorativní kosmetiky! Chcete vědět proč…? Tak čtěte dál!

photo-31-01-17-12-47-28

Musím říct, že mě ten Benefit snad nikdy nepřestane překvapovat. Produkty, co nabízí, totiž nejsou jen tak „obyčejné“ rtěnky, stíny, řasenky, „udělátka“ na obočí…jak je tomu v naprosté většině jiných brandů. U Benefitu má totiž každičká věc tak trochu „něco navíc“. A díky tomuto „navíc“ dokáží pak ty přípravky naprosté divy.

Jen si vzpomeňte třeba na obrovskou nabídku produktů pro péči a úpravu obočí. Inovativní pomůcky, štetečky, rozjasňovače, gely, séra… Jo, na obočí, na to je Benefit fakt machr:)

Já nedám dopustit i na „Benefití“ věcičky na oči, jejich hydratační korektor Fake Up je absolutní TOP a neznám lepší. Stejně tak miluju i jejich rozjasňovače, bronzery a samořejmě, geniální řasenku They’re Real, která je mimochodem jejich bestsellerem. A já se ani nedivím proč. Dokáže totiž vykouzlit fakt dokonalý řasy, jako na mrkací panence:)

Vůbec, rodinka produktů They’re Real je hodně vydařená – kromě řasenky mě baví i jejich gelová tužka na oči – která byla vlastně úplně první svého druhu, právě od tohoto brandu.

NOOO! A nyní, tramtadadá, se partička věcí z řad They’re Real rozrostla o další dva členy a opět, světe div se, jsou co? Boží přece!

photo-31-01-17-12-47-34

O co jde? O geniální rtěnku a stíny. Ale! To by nebyl Benefit, aby těmto dvěma na první pohled obyčejným kosmetickým produtkům nedal to pověstné „něco navíc“.

photo-31-01-17-12-47-47

Rtěnka They’re Real Double The Lip
Rtěnka, která není obyčejná…je tak trochu kouzelná:) Proč? Jde totiž o dvě barvy v jednom balení, které se ovšem nanáší zároveň.

photo-31-01-17-12-49-09

Jen si představte dokonale namalované rty – nejlépe vypadají, když i rtěnka je v okrajích rtů tmavší, než uprostřed. A právě tento perfektní look Vám jedním tahem tato rtěnka vykouzlí.

photo-31-01-17-12-48-43

Je to v podstatě rtěnka a konturovací tužka v jednom. Rtěnka tedy obsahuje vždy dvě barvy, světlejší a tmavší, které ale ve zájemném spojení vypadají úžasně.

photo-31-01-17-12-48-52

Hodně zajímavý je i aplikátor v „kapkovitém tvaru“ – snadno se rtěnka aplikuje, dokonale vykreslí rty.

Rtěnka They’re Real Double The Lip je úžasně jemná a na rtech příjemná, heboučká, rty nevysušuje, nestahuje. A taky, samozřejmě krásně voní.

photo-31-01-17-12-49-25

Rtěnka také dobře drží, finish je – z mého pohledu – víceméně matný /za což za mě třikrát hurá, přesně to miluji:)

K dispozici je v celkem 8 barvách!

They’re Real Duo Shadow Blender
Druhou úžasnou novinkou jsou oční stíny They’re Real Duo Shadow Blender. Opět převratně vychytané a inovativní, a to díky mimořádně jednoduchému způsobu nanášení.

photo-31-01-17-12-48-00

Stíny jsou k dostání opět v osmi odstínech a každé balení obsahuje dva, vzájemně dobře ladící, barevné tóny. V tom spočívá v podstatě ta ona „vychytávka“ – protože oba stíny, podobně, jako je tomu u rtěnky, aplikujete zároveň!!! Takže, žádné zdlouhavé líčení, stínování… Stačí přetřít víčko a hotovo.

photo-31-01-17-12-48-04

To vše díky speciálnímu aplikátoru – „houbičce“. Tu přetřete po stínech v balení (po obou zároveň), čímž nanesete stín a pak už jen aplikujete na oční víčko.

photo-31-01-17-12-48-18

Světe div se, funguje to, vypadá to hezky a taky, drží to! Za mě přímo geniální postup pro líčení očí. Rychlý a efektivní. Musíte vyzkoušet, protože holky, toto za to rozhodně stojí.

photo-31-01-17-12-48-35

A s čím příjdeš příště, Benefite? Nemůžu se už dočkat…:)

Kosmetiku Benefit koupíte v Brně v parfumerii Sephora, v Olympii, nebo přes eshop Sephora, viz odkaz níže.

ODKAZ: BENEFIT COSMETICS/facebook

ODKAZ: SEPHORA/web
ODKAZ: SEPHORA/facebook