Kosmetika: otestováno

Po delší době mám pro Vás opět jednu zajímavou kosmetickou recenzi, kdy Vám představím produkty, se kterými jsem se setkala vůbec poprvé. Některé z nich jsou přímo novinky na trhu, jiné se těší oblibě už delší dobu. Ovšem, já je poznala „na vlastní kůži“ až tedˇ:) A každopádně, jsou to věci, které rozhodně stojí za pozornost:)

Opět Vám tu nabídnu recenzi několika různých přípravků pro péči o tělo, obličej, ale i vlasy. Takže, pokud sledujete kosmetické vychytávky a stále hledáte NĚCO, co by Vám třeba mohlo vyhovovat, čtěte dál. Co jsem tedy otestovala tentokrát?

Photo 10.07.16 15 03 21

A-Derma – Epitheliale A.H DUO – Ultra obnovující krém

Výjimečný krém, který je vhodný pro narušenou a citlivou pokožku – pro péči po povrchových dermatologických zákrocích – tam, kde by se mohly tvořit jizvy. Krém je vhodný jak pro děti, tak pro dospělé – a je určený pro použití na tělo, ale i na obličej.

Photo 10.07.16 15 06 42

Jeho aktivní látkou jsou výhonky z ovsa, známé pro své zklidňující účinky. Já sama mám právě s produkty s obsahem ovsa velmi dobré zkušenosti – hlavně pro péči o exematickou pleť mých dětí. Znám i produkty značky A-Derma, která právě účinnost ovsa pro své přípravky využívá.

Photo 10.07.16 15 06 51

Krém má spíše hutnější texturu, ovšem roztírá se snadno. Vůně – typicky známá pro produkty A-Derma:) Příjemná, čistá, lehounká – připomínající opravdu oves.

Photo 10.07.16 15 07 04

Krém je super pro rychlou regeneraci kůže – takže ideální volba právě po drobných kosmetických zákrocích. Pokožka krém rychle a snadno vstřebává, bez zbytkového pocitu mastnoty.

Já tento krém otestovala opět na dětech a jejich místech s exémy, kde mají více narušenou pokožku – právě při jejich reakci na daný přípravek si vždy udělám názor na jeho účinnost (pokud tedy jde o takto speciální krém). Syn krém snesl perfektně – pokožka byla zklidněná, méně vysušená, nesvědila.

Určitě vhodná péče při zvýšených nárocích péče o pleť.

Produkty A-Derma koupíte v Brně např. v Chytré lékárně.

ODKAZ: ADERMA/web
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/web, facebook

Čtyři produkty péče o vlasy značky KÉRASTASE

S touto vlasovou kosmetikou mám jen samé dobré zkušenosti. Mám hodně jemné, lámavé vlasy, takže to vždy chce vybrat nějakou více kvalitní péči. Přípravky od Kérastase jsem začala používat díky eshopu Parádivka.cz, kde najdete širokou nabídku produktů právě této značky. Navíc – nyní jsou tu v nabídce cestovní velikosti několika produktů, které oceníte hlavně teď, v létě, kdy balíte na dovolené.

Photo 10.07.16 15 04 22

Na eshopu Parádivka.cz navíc nyní probíhá akce, kdy při nákupu třech produktů značky Kérastase získáte jeden z přípravků v této cestovní velikosti zdarma:) Tak je škoda toho nevyužít!

Zpátky ale k mé recenzi – já otestovala právě čtyři věci Kérastase z „cestovních velikostí“:

Kérastase Bain Densité – šampon na znovuobnovení hustoty a kvality vlasů

Ano, hustota vlasů, tak ta mě trápí taky. Zkrátka je „nedostatečná“:) Tudíž jsem tento šampon opravdu uvítala. A jeví se opravdu skvěle! Šampon má jemnou vůni, příjemnou, lehkou texturu, při použití i opravdu malé množství bohatě stačí – vytvoří velké množství pěny.

Photo 10.07.16 15 06 15

Ovšem to důležité –  jak jsem vlasy vnímala po umytí? Výborně! Vlasy byly plné objemu a i druhý den po umytí nepůsobily „zplihle“ – což je právě můj nejčastější problém. Obnovu hustoty budu schopna posoudit po delší době používání, ale už teď mám z tohoto šamponu fajn dojem. Myslím, že bude „fungovat“ i co se týká zlepšení kvality vlasů, protože po umytí byly vlasy fakt moc hezké. Účes byl více bohatý, vzdušný.

Photo 10.07.16 15 06 20

Navíc, mám svoje od přírody vlnité vlasy a i moje vlny vypadaly lépe, méně se „krepatěly“. Šampon poskytuje vlasům hloubkovou hydrataci a také působí proti jejich lámání.

Kérastase Résistance Soin Thérapiste – obnovující péče pro jemné a zničené vlasy

Opět věc, která stavu mých vlasů vyloženě „sedla“. Jak už jsem uvedla, mám hodně jemné vlasy – a právě na jemné vlasy je tato péče určená.

Photo 10.07.16 15 04 32

Jemná, bíle zabarvená, krémová textura produktu opět slibuje příjemné a jednoduché nanášení. Péče naprosto dokonale voní – tuto vůni jsem si na produktech značky Kérastase vyloženě zamilovala:)

Photo 10.07.16 15 04 35

Jedná se tedy o kondicionér, který posiluje jemné vlasy, navrací jim jejich pružnost, lesk a sílu, ale přitom je nijak nezatěžuje. Co se kondicionérů týká, jsem opravdu opatrná, protože ty špatně zvolené moje jemné vlasy skutečně příliš zatěžují. Tento se osvědčil – vyzkoušela jsem v kombinaci se šamponem výše – a efekt byl skvělý. Hezké, lesklé a bohaté vlasy. Kondicionér navíc díky speciálnímu složení poskytuje vlasům chybějící živiny a celkově je posiluje.

Photo 10.07.16 15 05 22

Kérastase Nutritive Nectar Thermique – termoochrana na suché vlasy bez lesku

Ideální produkt pro ty z Vás, co si vlasy často fénujete, nebo žehlíte – a máte suché vlasy. Což tedy ani v jednom není můj případ:) Tím, že mám vlasů méně a mám je jemné, fén v podstatě nepoužívám. Po umytí většinou (tedy pokud zrovna nemrzne) nechávám vlasy schnout bez fénu.

Photo 10.07.16 15 05 49

Navíc, moje vlasy se více mastí – suché moc nejsou. Tento produkt jsem ale samozřejmě také vyzkoušela – nanesla jsem v malém množství po umytí na vlasy a vyfénovala. Vlasy byly úžasně lesklé a hebké na dotek. Bohužel, v mém případě působily více zplihle, což je ale opravdu dané mým typem vlasů.

Photo 10.07.16 15 05 52

Věřím, že tento přípravek bude skvělou volbou pro všechny ty, které mají husté a suché vlasy.

Photo 10.07.16 15 06 05

Kérastase Masque Elixir Ultime – zkrášlující maska pro všechny typy vlasů

Produkty Kérastase z řady Elixir Ultime už jsem měla možnost vyzkoušet (konkrétně šampon a balzám) – a moje dojmy byly opravdu dobré. Tato řada obsahuje směs vzácných olejů, které vlasům dodávají lesk, hebkost, objem, ale nezatěžují je. Zajímavostí je, že tato řada je vhodná pro všechny typy vlasů.

Photo 10.07.16 15 04 46

Maska má krémovou konzistenci a nádherně voní – stejně, jako další produkty z této řady. Aplikuje se na umyté a vysušené vlasy, nechá se 5-10 minut působit, poté se oplachuje.

Photo 10.07.16 15 04 52

Vlasy jsou po použití opravdu oslnivě lesklé a krásně jemné na dotek, ale nepůsobí zplihle. Já opět nanáším je velmi malé množství. Vlasy jsou také krásně provoněné:) Pokud toužíte mít dokonale lesklou, zdravě vypadající hřívu, rozhodně ta správná volba:)

Photo 10.07.16 15 05 03

ODKAZ: PARÁDIVKA/web, facebook

Photo 10.07.16 15 00 39

Yves Rocher – Sensitiv Végétal – zklidňující micelární voda 2v1

Na odličování používám výhradně micelární vody – a tuto od Yves Rocher jsem vyzkoušela vůbec poprvé. Mám hodně citlivou pleť, trpím exémy a alergiemi, tudíž právě zklidňující micelárka je pro mě super volba.

Photo 10.07.16 14 59 56

Se značkou Yves Rocher mám obecně velmi dobré zkušenosti – a nezklamala mě ani tato micelární voda. Je opravdu velmi jemná, skvěle odličuje, nevysušuje pokožku, neštípe – a to ani do očí. A pozor, dokonale odlíčí i voděodolnou řasenku.

Photo 10.07.16 15 00 03

Voda pleť také zlidňuje, posiluje její ochrannou bariéru, zmírňuje probíhající zánětlivé reakce. Je příjemná, bez parfemace – což opět dokazuje její vhodnost i pro tu nejcitlivější pleť.

Pokud Vaše pleť „jen tak něco“ nesnese, toto je rozhodně perfektní volba!

Super je i velké balení s pumpičkou!

Yves Rocher – Hydra Végétal – hydratační micelární voda 

Ideální volba, pokud Vaší pleti schází dostatečná hydratace. Já ji ocením hlavně teď, v létě, kdy pokožka opravdu trpí.

Photo 10.07.16 15 00 11

Tato micelární voda krásně, svěže voní a je moc příjemná. Opět jsem ji na pokožce výborně snesla – neštípe do očí, je velmi jemná a dobře odličuje – opět i voděodolná řasenka šla bez problémů odlíčit.

Určitě doporučuji pro všechny, kdo máte bezproblémovou pleť – tato micelární voda ji dodá potřebnou hydrataci.

Photo 10.07.16 15 00 17

Opět je dostupná ve velkém balení s pumpičkou.

Produkty Yves Rocher koupíte v Brně v Olympii, nebo v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: YVES ROCHER/web, facebook